8 رشته هنری کاملا پولساز در ایران

یکی از سوالات و ابهام های بسیاری از مخاطبین مخصوصا گروه جوان و نوجوان که به دنبال یادگیری هنر جدید و سرمایه گذاری برای یادگیری مهارت یا فن و حرفه ای هستند این هست که کدام رشته هنری تقاضای بیشتری دارد و می تواند درآمد بالا را تضمین کند.

دلیل اصلی که مشاغل هنری پردرآمد در ایران به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما در سایت و اینستاگرام بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری, لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در مورد پردرآمدترین شغل هنری در ایران در اختیارتان قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر را دارید , این مقاله مناسب شماست.

بازار کار در مهارت های هنری و فنی

تقریبا هیچ گوشه ای را نمی توان یافت که از هنر بی نیاز باشد. نقاشی، موسیقی، سینما، مجسمه سازی، گرافیک، هنر های تصویری و. سرتان را به هر سو که بگردانید، اثری از آثار هنری خواهید دید. قطعا هر اثری که می بیند برای آفریننده ی آن موقعیت شغلی نیز فراهم کرده و یا می کند. بسته به اینکه هنرمند در کنار ذوق هنری چه میزان از هوش مالی هم برخوردار باشدف می تواند با هنر خود بسیار خوب کسب در آمد کند. در ادامه به بررسی برخی از رشته های پردر آمد هنر و بازار کار آن ها می پردازیم.

در این مقاله قرار هست که به شما 5 رشته پردرآمد در ایران را معرفی کنیم. البته در نظر داشته باشید که صرف انتخاب یک هنر بر اساس درآمد آن مطمئنا در آینده شما را دچار مشکل خواهند کرد چرا که اگر شما به هنر یا مهارتی که در ان مشغول به فعالیت هستید علاقه ای نداشته باشید باعث می شود که در بلند مدت انرژی و انگیزه ادامه کار را نداشته باشید یا اینکه دقت و زمان لازم را برای انجام هر چه بهتر کارها نگذارید و در نهایت محصول یا خدمتی که ارائه می دهید از کیفیت لازم برخوردار نخواهد بود و این باعث کاهش رضایت مشتری و در نتیجه آن کاهش درآمد شما خواهد شد پس این اطلاعات صرفا جنبه کیفی دارد و در نهایت شما باید بر اساس علاقه خود مهارت مورد نظر تان را انتخاب کنید

موقعیت شغلی در رشته های هنری پولساز

یکی از مهمترین ملاک های موفقیت در رشته هنر، میزان خلاقیت، استعداد و نوآوری فرد است. این نکته به قدری حائر اهمیت است که با رعایت نکردن آن نه تنها موفقیت از آن شما نخواهد بود، بلکه رشته هایی که به عنوان پولساز ترین رشته های هنر معرفی شده اند نیز اهمیت نخواهند داشت. چرا که در نهایت این ذوق و خلاقیت هنرمند است که منجر به پولسازی می شود.

شما با داشتن بالا ترین مدرک تحصیلی در رشته هنر تبدیل به هنرمندی ثروتمند نخواهید شد، پس تمرکز بر روی آینده شغلی خود را جدی بگیرید و سعی کنید تا تمامی مهارت هایی را که می توانند در موفقیت شما نقش داشته باشند، فرا گیرید.

فراموش نکنید که دیگر مانند گذشته، داشتن مدرک تحصیلی بالا منجر به استخدام در شرکت های بزرگ نمی شود و شما نیازمند مهارت، تجربه، خلاقیت و نو آوری خواهید بود.

8 پیشنهاد ویژه برای مشاغل هنری پردرآمد در ایران

تا این قسمت از مقاله آموختید که علاوه بر مدرک دانشگاهی و قبولی در کنکور هنر نیازمند تلاش و کوشش بسیار برای نوآوری و خلاقیت در حیطه کاری خود هستید و به تنهایی نمی توانید به داشتن مدرک دانشگاهی تکیه کنید. بنابراین تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. در ادامه به بررسی حیطه کاری هر یک از رشته های پر درآمد هنر در ایران و جهان خواهیم پرداخت.

1- مراقبت پوست و زیبایی

در گذشته گریم و آرایش صورت و مو اغلب برای مراسم های خاص و مشاغلی مانند بازیگری بود؛ اما امروزه بسیاری از افراد برای داشتن یک تصویر زیبا برای موقعیت های گوناگون از میکاپ آرتیست ها یا آرایشگر ها کمک می گیرند.

میکاپ آرتیست شدن از مشاغل هنری است که توجه جوانان بسیاری را به خود جذب کرده است و افراد بسیاری دوست دارند در این رشتۀ هنری به تحصیل و کار بپردازند.

گسترش مخاطبان و متقاضیان استفاده از خدمات این شغل نیز باعث شده تا درآمد خوبی برای دارندگان سالن های آرایشگری و زیبایی ایجاد شود.

البته هنر های زیر مجموعه مراقبت پوست و زیبایی متنوع و گسترده است از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد: آموزش بافت مو، کاشت مژه، اکستنشن مو، آرایش و گریم صورت، پاکسازی پوست، تتو ابرو، شنیون مو، کاربر ماساژ، کاشت ناخن و .

2- هنر خیاطی و طراحی دوخت

این روزها استقبال از بخش های آموزشی در حوزه طراحی لباس افزایش داشته و با توجه به ظرفیت های موجود در ایران بخش زیادی از هنرجویان به سرعت وارد بازار کار می شوند.

هنوز در ایران تسلط برندهای مهم صنعت مد وجود ندارد. هنوز حوزه های کاری متفاوتی بکر و دست نخورده باقی مانده و نوع پوشش در ایران باعث می شود که نیاز به طراحی های اختصاصی نیز وجود داشته باشد که این فرصت مناسبی برای افزایش درآمد طراحی مد در ایران است.

رشته طراحی پارچه لباس که به عنوان رشته طراحی مد نیز در موسسه های غیر آکادمیک شناخته می شود، شامل طراحی پایه و طراحی فیگور و طراحی لباس مختلف روی کاغذ می باشد. اگر مایل به شرکت در این دوره هستید، می بایست علاوه بر رنگ و قلم مو و مقوا، انواع پارچه و چرخ خیاطی را نیز تهیه کنید که ممکن است تا حدودی برای هنرجو گران باشد ولی ضروری است. داشتن مهارت های قوی در خیاطی، دوخت و طراحی الگو برای دانش آموزان این رشته ضروری است.

این رشته در سازمان فنی و حرفه ای به عنوان رشته دوخت سنتی شناخته می شود و البته این رشته نیز مثل مراقبت و زیبایی شامل زیر مجموعه های مختلفی است از جمله: آموزش دوخت مانتو، آموزش نازک دوزی، آموزش بچه گانه دوز، آموزش ضخیم دوزی و .

با داشتن توانایی بالا در طراحی، الگو و خیاطی هنرآموز، می تواند درآمد خوبی را کسب کند. رشته طراحی دوخت و لباس یکی از رشته های کاربردی است و هدف آن تربیت افرادی است که بتوانند نیازهای طراحی لباس، الگو، برش و . را در این زمینه برطرف کنند.

3- هنر چرمدوزی با دست یا با چرخ

چرم دوزی در واقع هنری پرکاربرد می باشد که می توان با استفاده از آن صنایع دستی زیبا و بی نظیری را ساخت. وسایلی که با استفاده از چرم دوخته می شوند از لحاظ دوام و ماندگاری در سطح بالایی قرار دارند. برای یادگیری این هنر باید مهارت ها و تمرین های لازم در این زمینه را بدست آورید تا بتوانید آن چه را که مدنظر دارید با آموزش دیدن این هنر زیبا بسازید و از آن استفاده کارآمد ببرید.

از انواع صنایع و وسایل رایجی که با استفاده از چرم ساخته می شود می توان به انواع کیف و کفش، کمربند، جامدادی کوله پشتی اشاره کرد که در مدل های گوناگونی با طرح ها و رنگ های مختلف می توان اقدام به ساخت آن نمود. چرم دوزی را می توان به دو صورت مختلف دوخت با دست یا دوخت با چرخ انجام داد که هر کدام از آن ها زیبایی و جذابیت مخصوص به خود را دارد.

چرمدوزی با دست نیاز به تجهیزات زیادی ندارد و حتی می توانید در خانه با حداقل هزینه اولیه یک کسب و کار خانگی راه اندازی کنید.

4- نقاشی

یکی از رشته های پر درآمد هنر در ایران و جهان نقاشی است. نقاشی اساس همه هنرهای تجسمی است. این رشته سبک های مختلفی مانند رئالیسم، سورئال و کوبیسم و . دارد .در طول تحصیل با مباحثی چون فلسفه نقاشی، روانشناسی رنگ، فیزیک نور، عکاسی، طراحی آشنا خواهند شد. برای اینکه بتوانید در این رشته به درآمدی مناسب برسید بهترین راه، تدریس در مراکز هنری و دانشگاه ها است.

البته نقاشی همان طور که گفته شد زیر دسته هنرهای تجسمی می باشد و سبک های مختلفی دارد از جمله: نقاشی سیاه قلم، نقاشی با زغال، نقاشی با رنگ اکرلیک، نقاشی با مداد شمعی، آموزش نقاشی دکوراتیو (یکی از پردرآمدترین حوزه های نقاشی هست که هر تابلو بیش از سه تا چهار میلیون تومان خرید و فروش می شود) نقاشی چهره هم همین طور

شما می توانید با راه اندازی یک سایت شخصی یا در ساده ترین حالت ممکن یک صفح در اینستا گرام یا کانال در سایر شبکه های اجتماعی شروع به آموزش دادن و دریافت سفارش کنید

5- هنر های دستی و سنتی

صنایع دستی و هنرهای سنتی که ریشه در تاریخ و فرهنگ جوامع دارند، همواره موردتوجه افراد بسیاری بوده است. طراحان و هنرمندان بسیاری هم با استفاده و الهام از هنرهای کهن دست به خلق آثار گوناگونی زده اند. با صنعتی تر شدن جوامع علاقۀ به استفاده از هنرهای اصیل و سنتی در بین مردم گسترش یافت.

به همین دلیل هنرمندان این رشته با ارائۀ آثار چشم نواز و بدیع با بازار رو به رشد و پرسودی روبه رو خواهند بود.

از جمله این هنر ها می توان به هنر بافتنی که می توان از آن محصولات مختلفی از جمله عروسک های بافتنی، فرشینه ها در سبک های مختلف و کفش یا صندل های بافتنی اشاره کرد که پیشنهاد می کنم دوره های آموزش بافتنی را مشاهده کنید تا با هنر های مختلف این حوزه آشنا شوید. البته در کنار آن می توان به هنر میناکاری و نقاشی روی سفال نیز اشاره کرد.

6- عکاسی و فیلم برداری

این رشته به آموزش عکاسی در محیط ها و نورهای مختلف می پردازد که می تواند این شرایط آتلیه ای و یا در محیط های باز باشد. کار با تجهیزات آتلیه ای ، کار با دوربین های مختلف ، ویرایش عکس ، ظهور عکس و. در این رشته آموزش داده می شود. این رشته به علت خرید دوربین ها و لنز های مختلف ، چاپ و ظهور عکس رشته بسیار پر خرجی می باشد و در صورت جذب به آتلیه ها و عکاسی های صنعتی می تواند تا حدودی برای دانشجو ها درآمد زا باشد. زمینه های شغلی رشته عکاسی شامل:

عکاسی خبری و عکاسی مستند برای مطبوعات ، روابط عمومی سازمان ها ، جشنواره ها و موارد مشابه ، عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی برای موسسات تبلیغاتی و به طور کلی تبلیغات ، عکاسی از مراسم های مختلف ، عکاسی از زیبایی های طبیعت و آثار تاریخی ، مدیریت لابراتوار عکاسی و پذیرش و انجام سفارشات متنوع عکاسی حرفه ای ، تدریس عکاسی در هنرستان ها و آموزشگاه ها و دانشکده های هنری و کلاس های آزاد هنری ، مدیر آرشیو عکس در موسسات بزرگ انتشاراتی و مطبوعات، تصویرسازی برای کودکان ، نوجوانان و بزرگسالان.

7- تدوینگری

شغل تدوینگری یکی از مهمترین ارکان سینماست و سالانه در جوایزی که به بهترین های سینما داده می شود سهیم هست. کار تدوینگر به طور کلی در پشت صحنه و در اتاق های تدوین خلاصه شده که این امر باعث کمتر دیده شدن این حرفه می شود.

این دلیل مناسبی است برای اینکه در تب دیدن شدن عاشقان سینما شما جایگاه خود را با توجه به علاقه خود در گوشه ای دیگر پیدا کنید و با تلاش به بهترین های این صنعت تبدیل شوید.

8- طراح کیک وشیرینی

کیک و شیرینی پزی دیگر فقط مخصوص سر آشپز ها در قنادی ها نیست. افراد زیادی هستند که با طراحی کیک و شیرینی های خاص، هزینه های هنگفتی را دریافت می کنند. به این شغل به عنوان یکی از رشته های هنری پولساز در ایران می توان نگاه کرد. خلاقیت در این رشته نا محدود است و رقابت بسیاری نیز در طراحی کیک و کیک بین تولید کنندگان وجود دارد. علاوه بر داشتن طعم ماندگار، باید توانایی ساخت کیکی حرفه ای با طراحی منحصر به فرد را نیز داشته باشید. علاوه بر طراحی محصولات روزمره، طراحی کیک، شیرینی و حتی ساندویچ برای جشن ها و مراسم بزرگ یکی از مهمترین وظایف یک طراح کیک و شیرینی است. شرکت در کلاس های آشپزی و شیرینی پزی و داشتن مدرک معتبر در این زمینه، راه پیشرفت در این رشته است.

لیست ۳۴۰ تا از مشاغل زودبازده و پولساز مورد تایید وزارت تعاون

سوالات متداول درباره مشاغل زنان

بهترین رشته های تحصیلی برای دختران

پولسازترین رشته فنی حرفه ای برای خانم ها

۵ رشته تحصیلی هنری پولساز و ایده آل برای دختران

پردرآمدترین رشته های فنی حرفه ای برای خانم ها

8 رشته هنری کاملا پولساز در ایران

رشته ,طراحی ,هنری ,عکاسی ,نقاشی ,آموزش ,داشتن مدرک ,رشته هنری ,مشاغل هنری ,رشته طراحی ,افراد بسیاری ,هنری کاملا پولساز
مشخصات
آخرین جستجو ها